Zingeving & Loopbaancoaching

CONTROLE OP JE TOEKOMST

Een loopbaancoaching traject bij Talentable biedt je perspectief en ondersteunt je bij het vinden van je ‘purpose’. Samen met je loopbaancoach kom je erachter wat de beste versie van jou is en stel je heldere doelen voor de toekomst.

GESTRUCTUREERDE AANPAK

Afhankelijk van je hulpvraag doorloop je samen met je loopbaancoach in 6 tot 8 sessies de route naar een nieuwe toekomst. Wanneer benut jij je talenten optimaal? 

Loopbaancoaching Proces

15+

JAAR ERVARING

18

LANDEN WERELDWIJD

8

SECTOREN

1.000+

MENSEN BEMIDDELD

JOUW COACH

De naam Talentable is niet zomaar gekozen. Het is een samenvoeging van Talent en het Engelse woord ‘able’ (= kunnen). Het volledig kunnen benutten van je talenten is ons bestaansrecht. Met die basishouding gaan wij te werk om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Hjalmar Wewerinke-van Marle

Hjalmar is na zijn studie International Business & Marketing zijn carrière gestart als Management Consultant bij een HR Consultancy. Hier was hij met name op projectmatige wijze actief op de expertisegebieden Werving & Selectie, Assessments, (Executive) Coaching en Outplacement voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Vervolgens heeft Hjalmar Talent Acquisition afdelingen opgebouwd en vormgegeven, waarbij hij als eindverantwoordelijke de teams aanstuurde. Ook deed hij ervaring op als HR Business Partner, waarbij hij de organisatie ondersteunde met bredere vraagstukken op gebied van Performance Management en Leiderschap.

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?