Sollicitatie Coach

De Sollicitatie Coach ondersteunt jou
in het vinden van je droombaan

Waar in veel beroepen automatisering en technologie zorgen voor onderscheidend vermogen, is solliciteren nog steeds mensen werk: jezelf op de juiste manier presenteren, relaties aangaan en ontwikkelen, beïnvloeden, overtuigen en onderhandelen. 

Sollicitatie Coaches van Talentable kennen de kneepjes van het vak en coachen jou naar je droombaan!

HOE HET WERKT?

Het proces van oriëntatie tot het vinden van een baan is voor iedereen anders. De één heeft aan een paar sessies genoeg en wil vooral hulp bij het voorbereiden van gesprekken. De ander wil van A tot Z het hele proces samen doorlopen. Hieronder vind je een voorbeeld van welke ondersteuning Talentable op welk moment in jouw proces kunnen bieden. 

VIND JE
PASSIE

Tijdens een eerste intake bespreken we jouw carrière doelen en krijgen we graag een indruk van jou als persoon: “Wat zijn je passies?”, “Wat drijft jou in het vinden van werk?” en “Waar heb je precies steun bij nodig?”. Wij willen jou perfect aanvullen in je zoektocht naar werk. 

HIDDEN
GEMS

Samen doorlopen we het proces van oriëntatie. Bij welk type organisatie, in welke functie en in welke sector kom jij het best tot je recht. We definiëren jouw markt en komen samen tot een overzicht van interessante functies bij interessante bedrijven. 

ACTIEVE
SEARCH

Bedrijven zoeken toegevoegde waarde in talent. Dat betekent dat je die duidelijk wil kunnen verwoorden in jouw waarde propositie. Samen werken we jouw verhaal uit, zodat je jouw talenten optimaal en goed beargumenteerd kan delen, op jouw eigen manier. 

TALENT
ASSESSMENT

Om aan tafel te komen, hebben we de juiste assets nodig. We zorgen voor een CV die uitstraalt wie jij bent en bespreken samen jouw motivatiebrieven. We maken jouw verhaal visueel aantrekkelijk, zodat je een mooi visitekaartje achterlaat.

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?