Werving & Selectie

TALENT ACQUISITION

Op zoek naar talent om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst? Hoog opgeleide professionals voor kritische functies binnen de organisatie? Talentable gaat over het werven en selecteren van de juiste kandidaten, die het juiste gedrag vertonen én die op het juiste moment bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van jouw bedrijf. Talentable maakt met expertise op gebied van Employer Branding, de modernste search technieken en een kwalitatief uitstekend selectieproces, het verschil tussen gewoon een geschikte kandidaat en een talentvolle aanwinst voor de lange termijn!

  • Kwaliteit als basis: elke werving start met een Succesprofiel waarin we technische kwaliteiten en competenties beschrijven.
  • Voorspellende waarde: het selectieproces van Talentable bevat de belangrijkste elementen die leiden tot een hoge voorspelbaarheid. Met een grote mate van zekerheid voorspellen we of een kandidaat de gewenste resultaten gaat behalen!
  • Een schaalbare samenwerking: je bepaalt zelf welke onderdelen van het selectieproces je aan Talentable uitbesteedt.

“Werk je met Talentable, dan is succes gegarandeerd. Elke opdracht begint met een haalbaarheidsanalyse, zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Open & Transparant

No Cure, No Pay

Resultaat voorop

Super Snelle Service

Met Passie

OPLOSSINGEN

TARIEVEN

Talentable kent twee modellen bij Werving & Selectie. We werken óf op basis van een vaste fee, óf op basis van een percentage van het jaarsalaris – wat voor jou maar beter werkt!

Een voorbeeld van een fixed fee voor uitvoerende functies:

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Talentable heeft op elke vraag een passend antwoord en neemt graag de tijd om de case met je te bespreken.

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?