Executive Search

DE MODERNE MANIER VAN HEADHUNTEN

Voor talent geldt dat in verleden vertoond gedrag, boven kennis en ervaring, de grootst voorspellende waarde biedt voor succes in de toekomst. Het is precies om die reden dat Talentable in tegenstelling tot de traditionelere bureaus, de Exeuctive Search oplossing anders aanpakt. Talentable gelooft er namelijk in dat kennis en ervaring van de functie en de organisatie vaak al aanwezig zijn in de organisatie en dat juist de persoonlijke kenmerken doorslaggevend moeten zijn in de selectie van talent. 

SUCCESFACTOREN

EEN BRAND
MET PASSIE

Talentable gaat om relaties. Om het (h)erkennen van talent, zodat deze optimaal benut wordt. Doordat de relaties van Talentable deze passie delen, weet het juiste talent zijn weg naar ons te vinden. Zo zijn onze opdrachtgevers gegarandeerd van creatieve profielen die snel kunnen worden aangesproken. 

HIDDEN
GEMS

Wij gaan op zoek naar de verborgen schatten, de ‘hidden gems’. Waar de gemiddelde headhunter de top 20 van de markt benadert, begint Talentable in tegenovergestelde richting.

ACTIEVE
SEARCH

De juiste techniek en vaardigheid leidt tot de hoogst renderende profielen. Talentable staat voor kwaliteit en zo ook in de search activiteiten. Dat betekent dat wij over de modernste technologieën beschikken en de nieuwste trends beheersen om tot de juiste kandidaten te komen. Een neus voor talent dus!

TALENT
ASSESSMENT

Om vast te stellen dat we de juiste talenten op de juiste plekken inzetten wordt er bij elke procedure met de finale kandidaat een assessment gedaan. We bekijken talent door een objectieve bril en adviseren over een optimale inzet, een gedegen inwerkprogramma en persoonlijke ontwikkeling vanaf dag één.

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?