Training & Coaching

Recruitment Training & Coaching

Verbeter je Recruitment Succes met training en coaching op maat! 

De focus op innovatie en verandering in het bedrijfsleven, in combinatie met de krapte op de arbeidsmarkt leiden tot een grotere druk op het leveren van resultaat in het Recruitment team. Heeft jouw team de juiste begeleiding om de snelheid en kwaliteit van de werving verbeteren?

RECRUITING SKILLS = HIRING EXCELLENCE

Met het trainen van en coachen op Recruiting Skills ontwikkel je een consistente en schaalbare aanpak om ‘Hiring Excellence’ te bereiken.
Met Talentable vergroot je de expertise van jouw recruitment team, door het team in de juiste tools, competenties en vaardigheden te voorzien, zodat ze volwaardig kunnen Business Partner zijn in hun expertise. 

Aanbod

Recruitment Trainingen

Talking Business
Employer branding
Recruiting Excellence
Sourcing

15+

JAAR ERVARING

18

LANDEN WERELDWIJD

8

SECTOREN

1.000+

MENSEN BEMIDDELD

RECRUITMENT COACHING

Coaching één-op-één, of in teamverband. Specialist of Leidinggevende.
Talentable werkt met een netwerk van zelfstandige coaches die volgens de Talentable methode jouw team helpen het volgende niveau te bereiken!

Hjalmar Wewerinke-van Marle

Hjalmar is na zijn studie International Business & Marketing zijn carrière gestart als Management Consultant bij een HR Consultancy. Hier was hij met name op projectmatige wijze actief op de expertisegebieden Werving & Selectie, Assessments, (Executive) Coaching en Outplacement voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Vervolgens heeft Hjalmar Talent Acquisition afdelingen opgebouwd en vormgegeven, waarbij hij als eindverantwoordelijke de teams aanstuurde. Ook deed hij ervaring op als HR Business Partner, waarbij hij de organisatie ondersteunde met bredere vraagstukken op gebied van Performance Management en Leiderschap.

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?