Talentable

WAAR TALENT VOLLEDIG TOT UITING KOMT

Talentable ondersteunt zowel zakelijke klanten als particulieren bij het maximaal benutten van talent. 

De naam Talentable is een samenvoeging van ’talent’ en ‘able’ (= Engels voor ‘vermogen’) en staat voor het vermogen om talent te kunnen inzetten. 

Ben je ‘Talentable’ dan verwijs je dus naar je vermogen om je talenten te kunnen benutten. Dit maakt bedrijven aantrekkelijker en werknemers succesvoller in hun functie. Ben jij Talentable?! 

MISSIE

Talentable biedt een antwoord op de zeer krappe arbeidsmarkt, namelijk een kwalitatieve inzet van talent. 

Met oplossingen in Employer Branding, Werving & Selectie en Loopbaancoaching helpt Talentable bedrijven en talenten hun verhaal te vertellen, met als doel de juiste talenten op de juiste plekken in te zetten.

Talentable weet als geen ander hoe bedrijven werken, hoe je het maximale uit jouw markt haalt door op unieke wijze je verhaal te vertellen. 

“In alles wat Talentable doet, staat het benutten van talent voorop. We geloven in de directe relatie tussen talent en succes.

Wanneer iemand volledig in staat is zijn talent in te zetten voor de organisatie, dan zal dit leiden tot uitzonderlijke prestaties.

Op dezelfde manier committeren wij ons eraan, dat wij onze talenten maximaal inzetten voor onze opdrachtgevers. Dat maakt ons jouw partner in Talent.”

Chat openen
1
Meer informatie?
Hallo bezoeker!
Leuk dat je interesse hebt in onze diensten. Waar kunnen we je mee helpen?